top

Soort product: activiteit

Supertrots

Grafische creatieve activiteiten voor groepen kinderen op of na school. Rond een bepaald thema maken zij hun eigen kunstwerken (als pakket in- of exclusief workshops). Deze kunstwerken worden verwerkt in een grafisch product, bijvoorbeeld een ansichtkaart of een kalender. Dit gaat ECHT gedrukt worden.

Lees verder

Vreemde Verten

Vreemde Verten is een workshop van drie bijeenkomsten rondom een vakantie waarin op een creatieve manier vakantiedagboeken worden gemaakt. Voor de vakantie vindt de eerste bijeenkomst plaats en krijg je materialen en een map mee om herinneringen te verzamelen. Na de vakantie worden in twee bijeenkomsten je verzamelingen verwerkt tot een bijzonder Vreemde Verten boek. Vreemde Verten is ook mogelijk in groepsverband. Voor basisschool de Polsstok in Amsterdam Z.O. heeft Vreemde Verten rondom een schoolkamp ingezet en met elkaar is een museum gemaakt om de herinneringen en verzamelingen vast te leggen.

Lees verder

De Beautysalon

De Beautysalon is een kinderwerk programma van tien bijeenkomsten over schoonheid van binnen en van buiten. Thema’s die in de tien bijeenkomsten o.a. aan de orde komen zijn; houding en gedrag, mooi zijn en mooi maken, spanning en ontspanning, gezonde voeding en weerbaarheid. Iedere week komt een ander thema aan bod.

Lees verder

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Kinderwerkwinkel